Budapesti apartmanok - Olcsó belvárosi apartmanok Budapesten

EN IT DE NL SW FI HU
PL NE NO SP BR

Budapesti apartmanok


Kérjen speciáls árat!
Budapest Sziget fesztivál 2011: Apartman árak

A Budapest Apartmanok központi fekvésűek Budapesten, önellátóak, és teljesen bútorozottak. 1, 2 vagy 3 szobából állnak + konyhából + 1 vagy 2 fürdőszobából. Minden egyes Budapest Apartment műholdas TV-vel van felszerelve, és automata fűtéssel rendelkezik.

Parkolás a Budapest Apartmanok közelében: Minden egyes Budapest Apartman közelében van biztonságos parkolási lehetőség. A 24 órás díj 8 és 12 EURO között mozog, korlátlan ki- és belépéssel, éjjel-nappal.

Budapest Apartmanok turista információja: A Budapest Apartmanokba érkező vendégeink számára, munkatársaink minden helyismerete és tudása rendelkezésre áll. A formalitások lebonyolítása után örömmel válaszolunk bármilyen kérdésre ami Budapestet illeti, legyen az a szabadidős tevékenységekkel, a műemlékekkel, a vásárlással, az éttermekkel, a pubokkal, vagy akár a night clubokkal kapcsolatos. Tanácsokat adunk korábbi vendégeink tapasztalatára építve is. Budapesti tartózkodásuk alatt, vendégeinknek lehetőségük van közvetlen kapcsolatot tartani a Budapest Apartman referensével, mobiltelefonon keresztül, aki az üzleti órák után is elérhető.
Budapest apartment: Andrassy

Andrassy Apartman


7 bad(s) 3 rooms Balcony

Budapest : 3 szobás apartmanok

Az apartman ára éjszakánként: 60-110 EUR

Score from 101 reviews
9.4

Fekvése: központi

Ez a nagyon tágas és kényelmes apartman központi fekvésű, Budapest egyik leghíresebb és legszebb útján található. Az Andrássy út 1896-ban készült el a millenniumi ünnepségek keretében, és a Világörökség részét lépezi. A 80 négyzetméteres apartman 3 szobát, konyhát és fürdőszobát foglal magába, valamint parabolaantennás színes TV-vel is felszerelt. Az Andrássy Apartman az első emeleten helyezkedik el, és egy nagy méretű loggiával is rendelkezik. Autós vendégek a ház biztonságos udvarán is parkolhatnak – INGYENESEN!
Részletek
Budapest apartment: Brilliant 3

Brilliant 3 Apartman


5 bad(s) 3 rooms Elevator

Budapest : 3 szobás apartmanok

Az apartman ára éjszakánként: 44-89 EUR

Score from 98 reviews
9.7

Fekvése: a városközpontban (Budapest szívében)

Minthogy Budapest híres sétálóutcájában található (Váci utca), Budapest városközpontjának a szívében, nem létezik ennél jobb választás a fekvést illetően. Ez az apartman ideális többgyermekes családoknak, de 4 szingli felnőttnek is. Nagyon csendes, mert az ablakok a ház belső udvarára néznek. Bár a mérete csak 50 nm, 3 szobája van (+ fürdőszoba + konyha), és természetesen kábel TV-vel felszerelt.
Részletek
Budapest apartment: Diamond 2

Diamond 2 Apartman


8 bad(s) 3 rooms Elevator

Budapest : 3 szobás apartmanok

Az apartman ára éjszakánként: 70-180 EUR

Score from 105 reviews
9.7

Fekvése: nagyon központi (Budapest városközpontjában)

Ez a tökéletesen felújított apartman egy, az UNESCO oltalma alatt álló épületben (Kulturális Világörökség) található, pár lépésnyire Budapest sétálóutcájától (Váci utca). Az egyik legjobb választás nagyobb családok, vagy 7-8 egyéni utazó számára. Minthogy 3 fürdőszobával rendelkezik, 3 párnak is ideális. Az apartman nagyon csendes, világos, kényelmes és tágas (81 nm) – Budapest belvárosának kellős közepén! Három szobából, három fürdőszobából és egy teljesen felszerelt konyhából áll. Műholdas csatornák (síkképernyős TV-n) és nagy sávszélességű internet (Wi-Fi) ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Részletek
Budapest apartment: Emerald

Emerald Apartman


8 bad(s) 3 rooms Elevator Balcony

Budapest : 3 szobás apartmanok

Az apartman ára éjszakánként: 60-170 EUR

Score from 110 reviews
9.4

Fekvése: a városközpontban (Budapest szívében)

Ez a nagyszerű apartman Budapest történelmi városközpontjának kellős közepén fekszik. Csendes, nagyon világos, tágas és kényelmes. 74 nm-es, 3 szoba, konyha, 1 fürdőszoba, 1 zuhanyzó, 2 WC és kábel TV található benne. Budapest híres sétálóutcájától (Váci utca) 2 percre található. Az EMERALD Apartman 6-7 fő számára is alkalmas.
Részletek
Top Write us your experience
Skype: amadeusaptTel: +36 30 9422 893Fax: +36 1 302 8268
| Budapesti Apartmanok | Oldaltérkép
Today is 19.02.2018, Zsuzsanna
All rights reserved - Amadeus © 2007-2016

Budapest Apartman foglalás - Speciális Ár - Budapest Apartmanok