Budapesti apartmanok - Olcsó belvárosi apartmanok Budapesten

EN IT DE NL SW FI HU
PL NE NO SP BR

Budapesti apartmanok


Kérjen speciáls árat!
Budapest Sziget fesztivál 2011: Apartman árak

A Budapest Apartmanok központi fekvésűek Budapesten, önellátóak, és teljesen bútorozottak. 1, 2 vagy 3 szobából állnak + konyhából + 1 vagy 2 fürdőszobából. Minden egyes Budapest Apartment műholdas TV-vel van felszerelve, és automata fűtéssel rendelkezik.

Parkolás a Budapest Apartmanok közelében: Minden egyes Budapest Apartman közelében van biztonságos parkolási lehetőség. A 24 órás díj 8 és 12 EURO között mozog, korlátlan ki- és belépéssel, éjjel-nappal.

Budapest Apartmanok turista információja: A Budapest Apartmanokba érkező vendégeink számára, munkatársaink minden helyismerete és tudása rendelkezésre áll. A formalitások lebonyolítása után örömmel válaszolunk bármilyen kérdésre ami Budapestet illeti, legyen az a szabadidős tevékenységekkel, a műemlékekkel, a vásárlással, az éttermekkel, a pubokkal, vagy akár a night clubokkal kapcsolatos. Tanácsokat adunk korábbi vendégeink tapasztalatára építve is. Budapesti tartózkodásuk alatt, vendégeinknek lehetőségük van közvetlen kapcsolatot tartani a Budapest Apartman referensével, mobiltelefonon keresztül, aki az üzleti órák után is elérhető.
Budapest apartment: Brilliant 4

Brilliant 4 Apartman


3 bad(s) 1 rooms Elevator Balcony

Budapest : 1 szobás apartmanok

Az apartman ára éjszakánként: 33-64 EUR

Score from 108 reviews
9.7

Fekvése: a városközpontban (Budapest szívében)

Ez a meghitt apartman Budapest városközpontjának a szívében található, a hires sátálóutca (Váci utca) egyik kis mellékutcájában. Nagyon csendes, és tökéletesen megfelel egy párnak, vagy akár 3 szingli felnőttnek is. 42 nm-es, 1 szoba, konyha, fürdőszoba és kábeltévé található benne.
Részletek
Top Write us your experience
Skype: amadeusaptTel: +36 30 9422 893Fax: +36 1 302 8268
| Budapesti Apartmanok | Oldaltérkép
Today is 19.02.2018, Zsuzsanna
All rights reserved - Amadeus © 2007-2016

Budapest Apartman foglalás - Speciális Ár - Budapest Apartmanok